Over Marianne

Mijn naam is Marianne Lourens. Sinds 2004 ben ik tekstschrijver en (eind)redacteur. En sinds eind 2011 bied ik mijn diensten aan als zelfstandig ondernemer onder de naam ML media.

Specialisaties

Mijn specialisaties zijn maatschappelijke onderwerpen en onderwerpen met diepgang. Mijn communicatieve kwaliteiten komen het best tot hun recht bij teksten met een betekenisvolle inhoud. Bijvoorbeeld over persoonlijke ontwikkeling; ik vind het mooi om te zien hoe mensen zich ontwikkelen en dichter bij zichzelf komen door middel van reflectie en zelfinzicht. En graag draag ik een steentje bij door het helpen ontsluiten van kennis op dit vlak (bijvoorbeeld over het enneagram) door middel van toegankelijke teksten die de kern raken. Eenmaal in de ban van het onderwerp zijn de woorden mij vaak uit het hart gegrepen. Dat leidt tot rake zinnen, en plezier tussen de regels door.

Kenmerkend

  • persoonlijk contact
  • flexibel, kan snel schakelen
  • volwaardig meedenkend partner

Dankzij mijn ervaring met bladenmaken werk ik altijd naar het eindresultaat toe. Een kaal Worddocument over de schutting werpen, doe ik niet. Wel: aanlevering inclusief bekopping, streamers, fotobijschriften, title tag en metaname description. En bij webteksten kijk ik er online nog eens naar. Waar nodig schrap ik of schaaf ik bij, zodat er een optimaal samenspel ontstaat tussen tekst, beeld en vormgeving.

Krachten bundelen

Ik werk samen met art director Joris Schriek en nauw contact met een professioneel ICT-bedrijf en ervaren fotografen. Zo kan ik grotere projecten aannemen en een bredere expertise inzetten, zonder dat jij opdraait voor hoge kosten van overhead.

Voor alle opdrachten die ik uitvoer, gelden de Algemene voorwaarden van ML media.

Ik ben een groot voorstander van duurzame energie. Voor mijn werkzaamheden maak ik alleen gebruik van duurzaam opgewekte energie.